torstai 15. elokuuta 2013

voihan marimekko

Joskus kauan sitten en pystynyt sietämään Marimekkoa, mutta se taisi olla lähinnä tuon kaikkialle tunkeutuvan Unikko -kuosin takia. Nykyään huomaan sen tunkeutuvan niin astiakaappeihini ja vaatekaappiinkin.Siirtolapuutarha -kuosi on päässyt minun sydämeen suuresti, sen on selkeästi kuullut lähipiirinikin koska olen alkanut pikkuhiljaa saamaan lahjaksi tätä astiastoa. Kokoelmani on pieni mutta kyllä se siitä vielä.

Kun näin ensimmäisiä Toimi -laukkuja ei tämä malli oikein iskenyt minuun. Mutta sitten eräs kaunis päivä näin kadulla tytön jolla oli sininkeltainen Olga -laukku. Hävettää myöntää - sitten yksi asia johti toiseen, odotin seuraavaa palkkaa ja kävin ostamassa elämäni kalleimman laukun. Ei ollenkaan minun tapaista, onko tämä jotain Marimekko kuumetta?! En valitettavasti löytänyt kuvaa oikeasta laukusta, mutta laukku on samanlainen kuin yllä oleva, paitsi tasku on kirkkaan sininen.

Mutta onneksi Marimekko -kuumeeni kuitenkin keskittyy lähinnä kirpputorilta bongaamiseen. Samallalailla kuin silmäni etsii kirpputoreilta MMM-kirjoja, niin myös Marimekkoja. Kaapista löytyy musta ja punainen pallopaita ja viimeisin löytö on tämä vihreä paita ruskeilla palloilla. Olin niin iloinen kun tämä tuli vastaan, olen etsinyt tätä jo kauan! Ihan ensimmäinen paitalöytöni oli Mika Piiraisen suunnittelema ihana vihreä puu kuvioinen paita, jossa on leveä kaula-aukko ja 3/4 hihat.

Toivottavasti eteeni sattuu joskus Kaivo -verhot!

Mutta, voisi sitä kai olla pahempiakin kuumeita..? Mitä kaikkea Marimekkoa sinulta löytyy vai oletko tykästynyt johonkin toiseen merkkiin?

4 kommenttia:

 1. Siirtolapuutarha- astioita olen minäkin hypistellyt kaupassa, mutta kun kaikenmoisia kippoja ja kuppeja on jo enemmän kuin riittämiin. Hm. Jotkut on vaan pakko jättää sinne hyllylle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä totta, itsellä tosin edellisen muuton yhteydessä lähti kierrätykseen kaikki ylimääräiset kupit ja kipot, sellaiset joita ei tahdo tai tarvitse. Että nämä astiastot ovat olleet erittäin tervetulleita :)

   Poista
 2. En oikein lämpene Marimekolle. Johtunee ihan siitä, että markkinoivat itseään suomalaisena ja tuottavat tavaransa siellä missä halpayhtiötkin. Siihen nähden aikas suolaset hinnat. Mutta kuoseina tykkään kyllä noista astioista, mitä olet tähän postaukseen laittanut. :)
  Lahjaksi saadut Unikko-tavarat olen antanut äidille, mutta pari Kivet-pyyhettä taitaa kaapista löytyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan totta, mutta sitähän se nykyään on lähes kaikissa yhtiöissä. Eipä niin suomalaiset Arabian Muumitkaan ole nähnyt Suomi -merkkiä enään aikoihin!
   Mutta itsekin pidän enemmän juurikin Marimekon printeistä :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...